Buffetten

  • Buffetten

   Heerlijk met familie of vrienden genieten van één van onze uitgebreide buffetten, dat kan bij Hollands Venetië. Genieten van lekkere vleessoorten, onze verse salades of verschillende vissoorten. Ook voor vegetariërs maken wij de lekkerste hapjes en gerechten in een handomdraai.

  • Buffet Hollands Venetië (v.a. 30 pers.)

   € 37,50 p.p.

   Koude gerechten:
   Ardennerham met meloen, garnalen, gerookte zalm, palingfilet, makreel, vers gerookte zalmforel, huzarensalade, pastasalade, aardappelsalade, diverse broodsoorten met kruidenboter.

   Warme gerechten:
   Kip met wokgroentes, spareribs, biefstuk in pepersaus, varkenshaas in roomsaus, beenham, kalfssucade in krachtige jus, botervis met garnalen, cherrytomaatjes in knoflook, aardappelschotel ui de oven en frites.

  • Kluifbuffet (v.a. 12 pers.)

   € 20,50 p.p.

   Spareribs, karbonades en kippenpoten, rauwkostsalade, frites, bonen met spek, diverse warme & koude sauzen.

  • Koud & warm buffet (v.a. 20 pers.)

   € 29,50 p.p.

   Koude gerechten:
   Ardennerham en meloen, gerookte makreel, haring, rosbief, huzarensalade, aardappelsalade met spekjes en crème fraîche, gemengde salade, diverse soorten brood met kruidenboter.

   Warme gerechten:
   Kippendijen met roerbakgroenten, varkenshaas met bospaddenstoelensaus, varkensrollade met jus, zalm met Hollandaisesaus, aardappelgratin, frites en warme groenten.

  • Traditioneel buffet (v.a. 20 pers.)

   € 22,50 p.p.

   Varkenshaas in roomsaus, kibbeling met ravigottesaus, schnitzel met gebakken spek & ui. Gebakken aardappelen, frites, twee warme groenten en rauwkostsalade.

x
Dit bericht is gepost in . Bookmark de link.