ZALEN

Hollands Venetië beschikt over meerdere zalen, variërend in grootte en sfeer. Ieder van onze zalen beschikt daarnaast over een eigen terras, zodat u zomers ook heerlijk buiten kunt zitten. Wilt u graag uw bruiloftsreceptie vieren, een verjaardag vieren of een personeelsfeest organiseren? Hollands Venetië kijkt graag met u naar uw wensen en ideeën.

RIVA ZAAL
(maximaal 85 personen)

De Riva zaal is ons paradepaardje en tevens ons restaurant. Deze zaal biedt ruimte aan max. 85 personen en is zeer geschikt voor bv. het houden van een receptie. Ook de Riva zaal heeft haar eigen terras dat uitkijkt op het prachtige Weerribben-Wieden.

Wilt u gebruik maken van onze Riva zaal, maar uw gezelschap is groter dan 85 personen, dan kunnen wij de schuifdeuren tussen de Riva en de Gondola zaal open zetten. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens uw bruiloft ervoor kiezen om eerst met een intiem gezelschap te genieten van een heerlijk diner in onze Riva zaal, waarna de receptie gehouden kan worden met een grotere groep en de Gondola zaal er bij betrokken kan worden.

VISTA ZAAL

Onze Vista zaal is een ruime zaal gelegen aan de achterkant van Hollands Venetië. De zaal komt direct uit op een ruim terras met uitzicht op de Weerribben-Wieden.

Omringd door veel ramen, is deze zaal zeer licht en daardoor dus enorm geschikt voor het maken van prachtige foto’s

GONDOLA ZAAL
(maximaal 175 personen)

Onze Gondola zaal is onze grootste zaal en geschikt tot 175 personen. De zaal beschikt over een eigen terras en komt daarnaast uit op onze lounge-serre, welke ook prima bij uw feest of receptie betrokken kan worden.

Voor ieder soort groot feest is de Gondola de perfecte plek. Kom langs en laat u informeren over de mogelijkheden die deze zaal u kan bieden.
Gaat u trouwen en heeft u meer mensen uitgenodigd dan de bedoeling was?

LOUNGE SERRE

In onze lounge-serre kunt u heerlijk relaxen en genieten van een hapje en een drankje tezamen met een intiem groepje vrienden of familie.

De serre is sfeervol ingericht, overdekt en beschikt over meerdere warmtekachels. Daarnaast beschikt de lounge-serre over haar eigen buitenterras.

STANZA ZAAL

Onze Stanza zaal is zeer geschikt voor het houden van vergaderingen of voor het houden van bv. een verjaardag.

De zaal beschikt over een eigen terras met uitzicht over de Weerribben-Wieden.

.

ARRANGEMENTEN

[ux_products show=”featured”]